Ystad Saltsjöbad

Information

2,5 km från centrum
Bad, SPA, Hotell
Från 1 000 kr

Ystad Saltsjöbad

Hitta hit

Ystad Saltsjöbad

Beläget vid stranden i Ystad ligger Ystad Saltsjöbad. 2017 fyllde Ystad Saltsjöbad 120 år och det som tidigare var ett hotell med 12 rum och en matsal är idag 140 rum, flertalet restauranger och en SPA-avdelning.

Detta fantastiska hotell i Newport stil med närhet till havet och där man bevarat den lokala charmen har numera ett stort SPA med flertalet poolområden, träningsanläggning, bastu, kallbad och behandlingar för att nämna några få. Utöver detta så har hotellet 4 st restauranger med olika utbud.

Ett hotell, nära Malmö, Köpenhamn och Österlen, fullt med upplevelser som inte lämnar någonting åt slumpen.

Lido Club & SPA

Är du ute efter upplevelser utöver det vanliga så är Lido Club & SPA helt rätt plats för dig. Här finner du champagne, härlig musik och ett stort poolområde. Med dans, drinkar, smårätter och avkoppling i fokus kan du inte annat än att må bra. Passa på att ta med vännerna och ha en dag bara för er själva i härliga loungefåtöljer i den friska brisen från havet.

LIDO CLUB & SPA ERBJUDER: Lågvattenpool, Jacuzzi, Uppvärmd inomhuspool, Stor utomhuspool med solsängar & poolbar, Fyra varma källor utomhus, bland annat Champagne bubbelpool, Ångbastu – i omklädningsrum, Torrbastu med havsutsikt, Kallbad / Isvak, Öppna brasor, Seaview Relax mot havet, Orangerie i grönskan, Gym & Träningssal, Yoga och motionspass, Omklädningsrum med duschar, tvål, schampo & lotion och Lido Lounge med drinkar och precis lagom stora rätter

Restauranger

Klassiker med attityd i Port, smaker med inspiration från Italien i Gildas. Asiatiskt i Lido Lounge och utsökt gourmet på Villa Strandvägen. På sommaren öppnas den stora, lummiga terrassen i anslutning till Port, med havet utanför dörren.

Port

Hos Port får du uppleva det fransk-nordiska köket där fokus ligger på härliga ingredienser med en modern inriktning. Här kan du avnjuta dagens alla mål från morgon till kväll. Oavsett om det är frukost, brunch, lunch eller en härlig trerätters middag så kommer du inte bli besviken.

Gildas

Här serveras familjemiddagar med stil, precis som i Italien. Med två satta menyer så är valen enkla men med fullt fokus på kvalitet och råvaror. Självklart kan du få dessa menyer som vegetariska alternativ och de flesta rätterna är gluten och laktosfria. Välkommen till denna härliga restaurang med tavernakänsla.

Villa Strandvägen

Villa strandvägen bjuder på smakfullt komponerade rätter med rustik och klassisk smak men med en modern twist. Med de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda så känns det som att komma hem till ditt eget mysiga vardagsrum men med lyxen att få maten serverad. Kockarna lagar maten precis intill där ni sitter och ni kan se hur gourmetmaten tillagas.

Lido Club & SPA

Inne på Lido Club & Spa ligger Lido Lounge. Här är de asiatiska rätterna precis lagom stora, bubblet precis lagom bubbligt, musiken alltid närvarande och poolerna aldrig långt borta.