Spela Tennis i Båstad

Information

0- 8 km från centrum
Sport
100 – 500 kr

Hitta hit

Spela i tennisens huvudstad

Att tennisen satte Båstad på kartan är nog få som har missat då Båstad länge varit värd för flertalet tennistävlingar såsom Swedish Open och Nordea Open. Båstad är inte bara känt för sitt havsnära läge, Sveriges enda tennismuseum – där man får följa svensk tennishistoria, utan även för dess förstaklassiga tennisanläggning med både grus, gräs och hard court tennisbanor.

Tennis är en sport som sägs förlänga livet och till skillnad från många andra sporter passar denna för såväl unga som gamla. Oavsett om du aldrig spelat tennis tidigare eller om du är nybörjare och vill vässa på tekniken eller om du spelat flera gånger så finns det flertalet kurser (både enskilda och i grupp) och tennisläger att välja mellan. Båstad Tennis Sällskap erbjuder tenniskurser för både barn och vuxna i Båstad Sportcenter där det finns 14 grusbanor och 6 inomhusbanor.

Under sommaren arrangerar Båstad Tennis Sällskap deras mycket populära sommartennisskola. Tennisskolan hålls 60 min per dag, måndag till fredag v. 27, 28, 29 och 30, där de har fem olika grupper för att erbjuda något som passar både vuxna och barn.

Om du inte är intresserade av att anmälan dig till tennisskola brukar även både Hotell Skansen och Hotell Riviera erbjuda olika tennispaket under sommaren, men det går även att boka tennisbanor direkt och information om samtliga banor finns här.